Magic Joker

De gokkast Magic Joker is uitgebracht na de gokkast Super Joker. Deze gokkasten lijken dan ook erg op elkaar alleen heeft de Magic joker de symbolen van extra Magic jokers. De magic Joker is uitgebracht door Barcrest nadat zij de Super joker op de markt hadden gebracht. Je kunt bij de Magic Joker een basisspel en een vervolgspel spelen en kunt inzetten op maat liefst 162 winlijnen. Deze winlijnen lopen kris-kras en je kunt het clubspel op maximaal 8 rollen tegelijk spelen. De Magic Joker is bijzonder geschikt voor elke speler, of je nu met een grote inzet of een kleine inzet gokt.

De gokkast Magic Joker is een van de leukste gokkasten online. Bij bijna alle online casino’s kun je veilig en betrouwbaar gokken op een groot assortiment mooie fruitmachines. Online is steeds meer mogelijk en daar zijn de gokkasten ook van een zeer hoge kwaliteit en het feit dat ze er alles aan doen om eerlijk spel te leveren en om de privacy van hun spelers te waarborgen maken het spelen op gokkasten zo interessant. Je persoonlijke gegevens worden dan ook beveiligd opgeslagen door middel van een unieke sleutelcode en zullen nooit worden doorgegeven aan derden. Als je niet meteen met echt geld op de Magic joker gokkast wilt gokken dan kun je hem ook eerst gratis uitproberen. Je kunt dit aangeven in het menu welke je ziet als je de Magic Joker gokkast hebt geopend. Je krijgt dan standaard 100 credits en kunt dit aanvullen zo vaak als je maar wilt. Het is natuurlijk veel spannender om met echt geld te gaan gokken op de Magic Joker gokkast en je kunt dan ook op een eenvoudige en snelle manier geld op je account storten of een account aanmaken via hetzelfde menu.

Bij de Magic Joker speel je een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel speel je op de eerste drie rollen en daarbij spelen de Jokers al meteen hun eerste rol. Je krijgt namelijk een mystery prijs van 2 tot 100 punten als je een kris/kras combinatie hebt van 3 jokers. Je kunt het vervolgspel spelen als er 5 of meer punten gewonnen zijn. Ook kun je met de choose-game button kiezen voor het vervolgspel. Heb je genoeg punten dan kun je inzetten met verschillende waardes. Je kunt spelen met 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 of 40 punten per draai. Met de choose-game kun je er ook voor kiezen om de Magic joker al dan niet in te zetten. Speel je met de maximale inzet dan tellen alle combinaties op de rollen bij zowel het basisspel als het vervolgspel.