Jolly Joker

De fruitmachine Jolly Joker is een fantastische mooie gokkast die door de enorme joker die er op staat afgebeeld meteen in het oog springt. Voor veel spelers is de gokkast Jolly Joker en populaire en geliefde fruitmachine uit de gokhallen en horeca gelegenheden. Daarom is het ook geweldig dat je de Jolly Joker nu ook online kunt spelen. Door zijn enorme veelzijdigheid zorgt de Jolly Joker voor heel veel speelplezier en kans op veel mooie geldprijzen. Zo kun je zowel in het basisspel als in het bovenspel Mystery prijzen winnen en kun je gebruik maken van de winbank, een functie die door veel spelers erg gewaardeerd wordt.

Als je graag wilt gaan gokken op de gokkast Jolly Joker dan kan je bij veel online casino’s terecht. Het aanbod online aan  fruitmachines is erg groot en je hoeft je daarom niet snel te vervelen als je gaat gokken. Als je niet meteen met echt geld wilt gaan gokken op de Jolly Joker gokkaswt of een van de andere fruitmachines dan kun je de gokkasten online ook gratis. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het menu wat je rechtsonder ziet als je de gokkast van je keuze hebt geopend. Wanneer je daar aangeeft dat je voor fun wilt spelen krijg je een flink aantal speelcredits waar je mee kunt oefenen en kunt zien wat je precies allemaal kunt winnen op bijvoorbeeld de Jolly Joker gokkast. Als je met echt geld wilt gaan gokken dan kun je ook via het menu eenvoudig geld storten of een account aanmaken.

De Jolly Joker gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel en deze beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld. Je begint met het basisspel en zet daar in met 1 credit. Het symbool van de joker telt Kris-Kras en deze kan je een mystery prijs opleveren tot maar liefst 200 credits wanneer deze op een willekeurige plek op de rollen 1 en 2 of 1, 2 en 3 vallen. Met de head/tail functie kun je gokken om je gewonnen prijzen te verdubbelen. De gewonnen credits kun je bij de Jolly Joker gokkast in een spaarbak zetten en hoe meer credits je op je spaarbank hebt hoe hoger het aantal te winnen credits in het vervolgspel wordt. Hierbij geldt een maximum van 1000 credits. Als je genoeg credits hebt gewonnen kun je het vervolgspel spelen. Hierbij kun je inzetten met 4 of met 20 credits per draai. Zet je in met 4 credits per draai daan leveren alle kris-kras combinaties prijzen op. Dit is ook zo als je met 20 credits per draai inzet en krijg je bovendien bij elke joker nog een mystery prijs tot maximaal 200 credits.