Diamond Joker

De Diamond Joker is een echte topper onder de gokkasten. Hij ziet er niet alleen mooi uit en heeft goede geluiden maar er is met het eenvoudige basisspel heel veel te winnen. Er zijn prijzen op te winnen van 5000 tot 12.500 credits wat heel normaal is op de geweldige casino slot. Grote prijzen zijn er te winnen met de bijzondere 3 five times pay symbolen op de rollen. De Diamond Joker gokkast is een gokkast met alleen een beneden spel en daarbij kun je inzetten met verschillende muntwaardes op verschillende winlijnen.

De Diamond Joker gokkast is mogelijk om online te spelen. Op die manier kun je kijken hoe een bepaalde gokkast werkt en wat je er allemaal op kunt winnen voordat je besluit om met echt geld te gaan gokken. Als je de Diamond Joker gokkast gratis wilt spelen dan kun je dit eenvoudig aangeven in het menu welke te zien is als je de gokkast hebt geopend. Klik je op fun dan krijg je voor 10 euro aan speelgeld en kunt daarmee gaan oefenen. Natuurlijk win je dan niet echt maar kun je gokken zonder dat het je geld kost. Het is natuurlijk veel spannender om met echt geld te gaan gokken. Je kunt via hetzelfde menu aangeven dat je met echt geld wilt gaan gokken en vervolgens kun je geld op je account storten op diverse veilige manieren. Je kunt betalen met iDeal, Pay Safecard, Pay&Play en je kunt betalen met je telefoon. Tijdens het gokken kun je altijd weer speeltegoed bijkopen.

Je speelt bij de gokkast Diamond Joker alleen een beneden spel en hierbij kun je gokken op maximaal 5 winlijnen. Je kunt inzetten met 1, 2, 3, 4 of 5 credits per draai. De waarde van de credits is verschillend en ligt tussen de 0,10 en de 0,50 eurocent. De 3 five times pay symbolen op een van de actieve winlijnen kunnen zeer grote prijzen opleveren. Deze prijzen liggen tussen de 5.000 en de 12.5000 credits. Met de autoplay functie kun je de Diamond Joker gokkast automatisch laten spelen. Dit kun je natuurlijk altijd weer onderbreken om zelf verder te spelen.